Szivárványos Albion

Magyar lány francia párjával szeret dolgokat és nem szeret dolgokat, de legeslegjobban szeret jókat mulatni dolgokon Britanniában. Első szín: Észak-Anglia, Newcastle upon Tyne, Kasztli

Ó ítéletidő...

2012.04.03. 15:52 | HunMoiselle | Szólj hozzá!

... ítéletidő, áprilisi hó, süvöltő szél, csontig hatoló hideg. Három napja még nyár volt, igaz, helyi viszonylatban nyár, de nyár, ma pedig kénytelen kelletlen újra bekapcsoltam a fűtést. Az utca kihalt, csak egy-egy taxi robog sietve, a fekvőrendőrökön dobbantva, agresszíven.

Nem finom, csöppet sem finom. sőt, kellemetlenül mélabús. Bár belátom, a természetnek szüksége van rá, szárazságról regéltek már a hírek, a kis előkertünkön is láttam, hogy bizony a füvünk esőre áhítozik. Remélem, most boldog. Legalább a fű. Mert bizony ember legyen a talpán, aki nem sápítozik. Én sápítozok. De közben igyekszem bőszen a gyepre gondolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyos-albion.blog.hu/api/trackback/id/tr574361411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: áprilisi hó
süti beállítások módosítása