Szivárványos Albion

Magyar lány francia párjával szeret dolgokat és nem szeret dolgokat, de legeslegjobban szeret jókat mulatni dolgokon Britanniában. Első szín: Észak-Anglia, Newcastle upon Tyne, Kasztli

Tévében reklámozzák a kézmosást...

2012.04.25. 18:32 | HunMoiselle | Szólj hozzá!

Mivel elég sokat kell gyalogolnom a szupermarketig, és rendszerint minimum 4 liter teát töltök magamba naponta, bizony sokszor megesik, hogy kénytelen vagyok igénybe venni az ottani mellékhelyiséget. Ennek ellenére minden egyes alkalommal rácsodálkozom arra, hogy a helyi hölgyek bizony miután elvégezték a dolgukat, kecsesen kilibennek, illetve gyakrabban - a súlyukra való tekintettel - inkább kidöcögnek a mosdóból, anélkül, hogy igénybe vennék a kézmosási lehetőséget, ami pedig egyébként maximálisan szolgálja a betévedő vásárló kényelmét, ugyanis a delikvensnek mindössze annyit kell tennie, hogy odatartja a kezeit, majd először kap egy adag szappant, majd langyos vizet, végezetül ugyanott beindul a kézszárító.

Először rendszerint nekiállok magamban fohászkodni, hogy elmenőben legyenek már, és ne vásárlás előtt... Aztán igyekszem magam meggyőzni, hogy amennyiben vásárlás előtt vannak, akkor se nagyon fogdossák össze a zöldségeket, meg egyebeket, amiket én általában veszek, tekintve, hogy az emberek itt általában készételeket, chipset és tekintélyes mennyiségű édességet pakolnak a kosaraikba.

Ezek után semmi értelme nem lenne azon csodálkoznom, hogy az NHS, vagyis a helyi tébé mostanság főműsoridőben minden nap népszerűsíti a kézmosást, bemutatva annak helyes technikáját is.

...remélem, sikerrel járnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyos-albion.blog.hu/api/trackback/id/tr444473291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: kézmosás
süti beállítások módosítása